Nyt fra menighedsrådet

Kære Menighed!

Vores hverdag er blevet vendt på hovedet på grund af COVID-19, vores liv har forandret sig markant. Vi har ikke samme frihed, vi har ikke samme muligheder og endelig kan vi ikke være sammen og så tæt på hinanden, som vi plejer og elsker… Vi skal finde balancen mellem frihed og sikkerhed og især som kristne skal vi altid huske på den anden person, og beskytte de syge og svage. Vi savner alle arrangementer i kirken: kirkekaffe, fester. Det bliver snart en hyggelig december måned og vi blev nødt til at aflyse adventskoncert samt julefest. Vi er meget ked af det…

COVID-19 kan dog ikke forhindre os i at gøre noget fornuftigt og værdifuld for vores smukke kirke. Der er sket lidt i de sidste måneder og menighedsrådet arbejder løbende med diverse projekter, med fokus på byggeprojekter:

  • Vi har renoveret toilet;
  • Vi fik nye vinduer i menighedssalen;
  • Vi har malet menighedssalen;
  • Vi har malet den anden sal ved toilet og vil gerne lave en hyggelig bibliotekhjørnet derud;
  • Vi vil gerne male kirke indvendig og udvendig, samt reparere udvendige skader på bygning;
  • Vi vil gerne skifte gulvet i menighedssalen;
  • Vi drømmer stort om et nyt køkken. 

Der er mange gode projekter i gang, men vi kan også mærke færre kirkegængere og dermed nedgang i den indsamlede kollekt. I øvrigt, er der færre og færre mennesker, der går rundt med kontanter på lommen. Derfor har vi lavet en MobilePay konto til kirkens kollekter, plus kollektkortet (findes i våbenhuset). Tøv ikke med at bruge dem.

MobilePay til KOLLEKT: 67 66 06

For nogen tid siden, under en messe, meddelte jeg, at vi ville begynde at renovere toilettet i kirken. Efter messen kom der en kvinde (fra Odense) til mig, gav mig pengeseddel og sagde: ”Jeg er stolt af, at I vil gerne lave en forskel for jeres kirke, jeg vil gerne bidrage til renovering”. Dette udløste en ide til at indsamle penge til renovering af kirken. I øjeblikket, er vi desværre ikke i stand til at holde et stort arrangement, hvor vi kunne sælge lækre kager, marmelade, forårsruller eller bøger (som vi arvede fra Hans) og bare hygge os sammen med formål til at skaffe penge til renovering. Men hvis nogen af ​​jer føler behov for at støtte kirkens budget, har vi også en anden MobilePay konto til diverse aktiviteter.

MobilePay til AKTIVITET: 40 46 76

Støtten behøver ikke være rent økonomisk. Ved denne lejlighed vil jeg gerne takke alle dem, der hjælper med alt muligt reparationer, forberedelse af kirken til enhver renovering og gøre rent efter diverse projekter. Jeg håber på jeres kontinuerlige hjælp!

I 2022 fejrer vi kirkens 25-års jubilæum. Vi drømmer om at gøre vores kirke endnu smukkere indtil da. Husk at dette er vores kirke, vores tilflugt og skjold…

Kan I ha’ det godt alle sammen. Pas godt på jer selv og hinanden!

De bedste hilsner fra jeres formand

Katarzyna Jakubowicz